Bel +31(0)30 634 65 80 info@osg-vvaa.nl

Nieuws

Voor nieuws, tips en andere informatie met betrekking tot OSG.

Nieuws van OSG

Graag houden wij u op de hoogte van nieuws over OSG en de medische branche. Op deze pagina vindt u nieuws, tips en andere informatie met betrekking tot OSG.

OSG Congres Spoedeisende Geneeskunde 2018

Save the date.
Vrijdag 2 november 2018 organiseert OSG het 4e Congres Spoedeisende Geneeskunde in Houten. Ook bij dit congres bieden wij u interessante sessies en presentaties. Er zijn maximaal 400 plaatsen beschikbaar. Accreditatie wordt aangevraagd bij ABAN, V&VN, VSR, NAPA en NVSHV. Bezoek het OSG congres in 2018 en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de Spoedeisende Geneeskunde. Ook in 2018 legt OSG weer inspirerende sprekers voor u vast. Via onze website, social media en nieuwsbrieven ontvangt u alle informatie over het OSG Congres.


Overname OSG-VvAA door ACM Opleidingen

Overname OSG-VvAA door ACM Opleidingen

ACM Opleidingen (onderdeel van Witte Kruis) neemt vanaf 1 februari 2018 de activiteiten van de Stichting OSG-VvAA (OSG) in Houten over. OSG biedt diverse cursussen en opleidingen aan voor hoofdzakelijk medische beroepsgroepen, zoals medisch specialisten, (gespecialiseerd) verpleegkundigen en doktersassistenten. De overname past in de strategie van ACM Opleidingen om haar positie als opleider binnen de (acute) zorg verder te verstevigen. ACM Opleidingen is specialist op het gebied van BHV, Rij- en Zorgopleidingen.  

“Sinds 2001 hebben al tienduizenden cursisten uit de (acute) zorg naar volle tevredenheid opleidingen afgerond bij OSG-VvAA. In de loop der jaren is het cursusaanbod aanzienlijk uitgebreid en met overname door een sterke partij als ACM Opleidingen kan dit verder uitgebouwd worden,” aldus de voormalig bestuursvoorzitter Fred Dijkers.

Om te zorgen voor een warme en professionele overdracht, informeert OSG de komende maanden de klanten verder. Wij vertrouwen erop, dat we in een prettige samenwerking het niveau van de dienstverlening verder kunnen verhogen met de vertrouwde medewerkers vanaf de locatie in Houten, zoals onze klanten/cursisten dit van ons gewend zijn.

 

NIEUW! Opleiding voor Doktersassistenten

In mei 2018 start OSG met de derde leerweg MBO-4 opleiding voor doktersassistenten. OSG heeft hiervoor met een team van deskundigen een compacte opleiding ontwikkeld waardoor het diploma binnen één jaar kan worden behaald. Dit diploma is erkend door het Ministerie van OCW.Schrijf u hier in voor de open dag.

Meer informatie en inschrijven? Klik hier.